ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΑΡΤΕΜΗΣ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ Α.ΑΡΤΕΜΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ “ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΤΟΥ!


Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ένας χώρος αφιερωμένος στη σπουδή και τη χαρά του τραγουδιού , και να βάζουμε ένα λιθαράκι στην δημιουργία νέων σπουδαίων φωνών. Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όποιον θέλει να ανακαλύψει, σπουδάσει, βελτιώσει ή διατηρήσει τον εαυτό του με ενδιάμεσο τη φωνή του.Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος του δασκάλου μας και φυσικά η μεταφορά ή η ερμηνεία συνθέσεων Ανδρέα Αρτέμη προϋποθέτει εκτός από ταλέντο και τεχνική,να αποκτήσεις τα αναγκαία εκείνα συστατικά της ερμηνείας τους.Κάνουμε επίμονες και επίπονες προσπάθειες,ατομικές κι ομαδικές συναντήσεις με θετικά αποτελέσματα. Απoδείξεις για όλα, οι κριτικές που εισπράττουμε μετά από κάθε παράσταση ή εκδήλωση μας, είτε αυτό είναι παράσταση σε δημόσιο χώρο, είτε ιδιωτικό.
Οι άνθρωποι μας κρίνουν από τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε, από την ποιότητα της φωνής μας και από την εντύπωση που αυτή προκαλεί. Η διδασκαλία κι ο τρόπος με τον οποίο τραγουδώντας εκφραζόμαστε, είναι δείγμα της καλλιέργειας, του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας.
Η φωνή έχει άλλη μία σημαντική ιδιαιτερότητα: είναι το μοναδικό κι αυθεντικότερο κι αληθινό μουσικό όργανο που μπορεί κανείς να το έχει ήδη μελετήσει τεχνικά, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί συνειδητά μ' αυτό και να το σπουδάσει...